Yritys

Tuotamme puhdasta käsinleikattua, maukasta ja lähellä tuotettua lihaa. Kymen lihatukku on perustettu Kouvolan Korjalaan vuonna 1989. Näitä perinteitä jatkamaan tuli syksyllä 2016 Janne Toikka, porsaan tuottaja Luumäeltä. 

Yrityksen henkilökunta koostuu kokeneista ja osaavista lihanleikkaajista. Kymen lihatukulla työskentelee ympärivuotisesti 10 henkilöä.
 

Arvostamme suomalaista käsityötä. Leikkaamme lihan käsin omissa tuotantotiloissamme Kouvolan Korjalassa.

Varmistamme tuoreuden. Porsaanlihamme tulee omalta tilalta meidän possulastamme, Luumäeltä Lappeenrannan kupeesta.

Takaamme laadun porsaan kasvatuksesta aina kaupanhyllylle asti. Lihan laatu ja jäljitettävyys ovat aivan huippuluokkaa.

"Lihan on oltava tuoretta ja laadukasta – juuri sellaista lihaa, jota me itsekin haluamme syödä."

Janne Toikka

Luumäkeläinen possunkasvattaja
Kymen Lihatukku Oy, omistaja